Bouwplek gezocht

voor Angerse Optocht

ANGEREN - Carnavalsgroep JBOG doet alweer drie jaar mee aan de Angerse optocht, maar er lijkt nu een kink in de kabel. "De bouwplek van de afgelopen jaren heeft helaas een andere bestemming gekregen waardoor we met de handen in het haar zitten."

"Wij zijn een kleine bouwgroep van eigenlijk drie vaders en wat kinderen voor het betere schilderwerk. Afgelopen jaar hadden we een kunstzinnige zebra gemaakt om het tekort aan brigadiers onder de aandacht te brengen. Ook voor aankomend carnaval hebben we al weer een heel leuk en verrassend idee, maar nu nog een plek in (de buurt van) Angeren om ons idee vorm te geven.

Wie heeft er een schuurtje of corridor waar wij vanaf januari enkele vierkante meters mogen gebruiken? Dan gaan wij er mede voor zorgen dat er op 11 februari een mooie optocht door Angeren rijdt. Heb jij de gouden tip? Mail of bel naar Tom Smits 06 81152062 (tom@deurdweilers.nl)."

Protestantse gemeente Gendt-Doornenburg

GENDT- Op zondag 19 november is er een kerkdienst in de protestantse kerk van Gendt aan de Torenlaan. De aanvangstijd is 10.00 uur. In deze dienst zal ds. Margreet de Bree zal voorgaan.

Op deze zondag zal de gedachtenisdienst plaatsvinden. In deze dienst zal er stilgestaan worden bij mensen uit de kerkgemeente en de eigen omgeving, die in het afgelopen jaar zijn overledenen. Voor wie dat wil, is er de gelegenheid om een kaars voor hen aan te steken. Na afloop is een ieder uitgenodigd om een kopje koffie/thee te blijven drinken. "Allen welkom om hierbij te zijn."