Mini's tussen dames 1
Mini's tussen dames 1 Foto: Wil Molenkamp

Mini van de maand bij Setash

HUISSEN - Zaterdag 4 november was het weer tijd voor de 'mini van de maand' bij volleybalvereniging Setash uit Huissen. Twee jeugdleden waren te gast bij de wedstrijd van Dames 1 van Setash tegen Dames 1 van Tweestroom.

Deze keer waren dat de 8-jarige Maud Bouwman en de negen jarige Nanouk Goossen. Beide dames spelen al competitie. Deze dag mochten de mini's echter voor een keer vast even mee doen op het hoogste niveau. En dat is een heel verantwoordelijke taak. Zo mochten ze meedoen met de warming up, moesten ze ervoor zorgen dat de wedstrijdkleding klaar lag en mochten ze de eerste opslag van de wedstrijd doen. Als beloning voor al deze inspanningen gingen de mini's naar huis met een "mini van de maand" diploma en een T-shirt met
de handtekeningen van alle spelers van Dames 1.

Ook een keer mee volleyballen? Bij Setash is er CMV, Cool Moves Volleybal. Spelenderwijs leren volleyballen vanaf 7 jaar, samen met leeftijdsgenoten onder begeleiding van enthousiaste jeugdtrainers. Het is mogelijk om vier keer ngratis mee te training in de sporthal De Brink in Huissen. Aanmelden kan via www.setash.nl.