Ze komen er aan... Sint en zijn Pieten
Ze komen er aan... Sint en zijn Pieten Foto: Hannie Bouman

Hulp voor Sinterklaas door Koperen Kees

HUISSEN - Sinterklaas is weer bijna in Nederland en zal, samen met zijn Pieten, druk zijn om alle gezette schoentjes van iets leuks of lekkers te voorzien.

Om de goedheilig man te helpen, regelt Theatergroep Koperen Kees op 2, 3 en 5 december de huisbezoeken van Sint en zijn Zwarte Pieten in en om Huissen. U kunt informatie verkrijgen op www.theater-kees.nl. Deze sintactie van Theatergroep Koperen Kees wordt volledig door enthousiaste vrijwilligers van de vereniging georganiseerd. Alle verdiensten komen ten goede aan de voorstellingen die weer op het programma staan.

Nog ’n week of zes, dan is het weer zover: tweede kerstdag en de première van de familievoorstelling van Theatergroep Koperen Kees uit Huissen. Dit jaar wordt in de kerstvakantie het verhaal van Aladdin gespeeld. Informatie www.theater-kees.nl. In maart speelt Jeugdtheatergroep StairKees het theaterstuk 'Puck van de Sletteflet'. Ook dit jaar is het script weer zelf bedacht en het hele proces door de deelnemers, tussen 14 en 18 jaar, zelf gemaakt. Op www.stair-kees.nl staat meer over deze jongerengroep.

En elke zaterdagmorgen wordt er druk gerepeteerd voor de voorstellingen van Kindertheater Kleine Kees in de meivakantie van 2018. Drie-en-dertig kinderen spelen dan liefst veertien keer het bekende sprookje 'De Chinese Nachtegaal', maar dan op de bekende Kleine Kees wijze. Kijk eens op www.kleine-kees.nl, daar staat alle informatie over deze groep.