De welpen gaven donderdagavond het startsein voor de lotenverkoop
De welpen gaven donderdagavond het startsein voor de lotenverkoop Foto: Jan Derksen

Kerstverloting Scouting

Dannenburcht van start

HUISSEN - Ook dit jaar organiseert Scouting Dannenburcht een kerstverloting waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. Houd uw deurbel de komende weken in de gaten: grote kans dat er een scout aan de deur staat. De loten kosten een euro per stuk.

De opbrengst van de kerstverloting wordt onder andere gebruikt voor spelmateriaal, onderhoud van het gebouw en het betalen van vaste lasten zoals gas, water en licht. Met de opbrengst van de kerstverloting kan de contributie betaalbaar blijven zodat ieder kind lid kan worden van Scouting Dannenburcht.

De hoofdprijs is een Bosch boor- en schroefmachine ter waarde van 249,95 euro aangeboden door Formido Elst. Eerste prijs zijn twee waardebonnen van 60 euro aangeboden door Restaurant De Betuwe, tweede prijs een cadeaubon van ‘t Wijnhuys en de derde prijs zijn twee waardebonnen van Van Monique. Daarnaast zijn er prijzen aangeboden door Albert Heijn Huissen, Hermsen & Hermsen, Bruna Huissen en Formido Elst.

De kerstverloting wordt gehouden van 7 november tot 16 december. De trekking is zaterdag 16 december om 11:00 uur in het gebouw van Scouting Dannenburcht aan de Kloosterlaan 1a in Huissen. Gewonnen prijzen worden thuisbezorgd. De trekkingsuitslag staat vanaf 16 december op www.scoutingdannenburcht.nl.