Afbeelding
Foto:

Nasrdin Dchar

met DAD in Theaterkerk

BEMMEL - De jury van het Nederlands Theater Festival verkoos Nasrdin Dchar’s DAD tot één van de beste voorstellingen van het afgelopen theaterseizoen! Zaterdag 25 november is deze voorstelling te zien in Bemmel.

Nasrdin Dchar, in 2011 met een Gouden kalf bekroond, maakte dit jaar indruk met zijn lezing op de nationale 5 mei herdenking. TOP is trots om deze bevlogen en maatschappelijk betrokken cabaretier en acteur in de Theaterkerk te kunnen verwelkomen. Nasrdin’s nieuwe show DAD is een monoloog over vaderschap. Nog negen maanden en hij en zijn vrouw worden ouders. Maar hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een nieuw leven in dit leven. In deze tijd.

Zijn aanstaande vaderschap is ook een confrontatie met zijn roots en hoe belangrijk dat voor hem is. Welke elementen van het land, de cultuur, het geloof van zijn ouders - al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding - gaat hij overdragen op zijn kind?

Het wordt een avond met een hoge mate van energie. De energie van een aanstaande vader. Beleef het mee! Aanvang optreden 20:30 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en zijn ook verkrijgbaar bij Eyewish en aan de kassa in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.