Afbeelding
Foto: Henk Sluiter

Prins Jochem de Kartrekker nieuwe prins van het Keujesgat

ANGEREN - Afgelopen zaterdag is het nieuwe carnavalsseizoen in het Keujesgat geopend. Voordat de nieuwe prins zich bekend maakte is er eerst afscheid genomen van prins Dick van ’t Roode Wald en prinses Yvonne. Zij hebben de afgelopen twee jaar op voortreffelijke wijze geregeerd over het Keujesgat.

De spanning liep daarna verder op en er werden veel namen genoemd in de zaal. Het raadsel werd snel opgelost en Jochem Vermeulen en Daisy Verhoeven werden gepresenteerd als Prins Jochem de Kartrekker en prinses Daisy. De naam van de prins is een eerbetoon aan zijn vader die gedurende een lange reeks van jaren de prinsenwagen van De Narrenpoel heeft gereden tijdens de optocht in het Keujesgat. Jochem heef deze taak, in zijn voetsporen, overgenomen.

Onder het motto van Prins Jochem de kartrekker en prinses Daisy: 'Samen houwe we de gang der in' wordt het komende carnaval in Angeren weer één groot feest. Foto’s van deze avond staan op de facebook pagina van AKG De Narrenpoel en op www.narrenpoel.nl.