Flits-cabaret voor kids:

Omdat je bent wie je bent

BEMMEL - Op zondagmiddag 19 november verzorgt ‘Flits cabaret voor Kids een fantastisch leuke voorstelling voor kinderen.

Sander en Dookje zijn uniek, net als iedereen. Soms zijn ze lief, soms stout, soms boos, maar gelukkig ook vaak blij. Soms zijn ze Joep en Linda, een andere keer weer de buurman en de buurvrouw. Heel soms hebben ze ruzie, maar dat komt altijd wel weer goed. In deze cabaretvoorstelling voor kinderen volgen sketches en liedjes elkaar snel op, en de kids; die doen ook mee!

De voorstelling is grappig, muzikaal en educatief tegelijk. Flits-cabaret voor Kids biedt kinderen een leuke, bruisende en interactieve cabaretervaring, waarbij liedjes en sketches over allerlei onderwerpen voorbij komen.

Na de pauze geeft dansdocente Lotte Kon uit Nijmegen een workshop Streetdance! Op bekende stoere en swingende muziek worden de jongens en meisjes uitgedaagd zelf de moves te maken uit de videoclips en dansprogramma’s. En wat is er nou mooier dan op een heus, groot podium in een prachtig theater te laten zien wat je kunt!

Aanvang voorstelling 14:30. Kaartjes kosten 7,50 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en zijn ook verkrijgbaar bij Eyewish en aan de kassa in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.