Vergadering Platform Angeren

ANGEREN - Op dinsdag 28 november is er de maandelijks terugkerende vergadering van het platform Angeren in het Dorpshuis aan de Emmastraat. Aanvang om 19.30 uur.                                                                                        

"We hanteren een inloopuurtje van 19.30 tot 20.00 uur, waarin u welkom bent om uw idee, uw suggestie, uw klacht en/of uw opmerking over leefbaarheid en veiligheid in ons dorp aan ons kenbaar kunt maken. Elke opmerking van iedereen nemen we serieus, zullen we noteren en in de vergadering bespreken. Op deze manier proberen we samen met u bij te dragen aan een zo optimaal mogelijke leefbaarheid en veiligheid in ons dorp. Tijdens dat inloopuurtje kunt u natuurlijk ook langs komen, om gewoon eens te informeren met welke verbeterpunten we momenteel bezig zijn in ons dorp. Natuurlijk kunt u hiervoor ook onze website bezoeken: www.platformangeren.nl."

Bent u niet in de gelegenheid om op 28 november langs te komen, dan kunt u ons ook mailen naar: platformangeren@gmail.com. Het is ook mogelijk, om uw opmerking aan ons kenbaar te maken, door gebruik te maken van onze brievenbus in het dorpshuis. Wij zien u graag op 28 november om even met ons mee te denken over veiligheid en leefbaarheid in ons dorp."