Cupcakes versieren tijdens de Verwendag
Foto: Ellen Koelewijn
Cupcakes versieren tijdens de Verwendag Foto: Ellen Koelewijn Ellen Koelewijn

Uitgelaten stemming en blije gezichten op Verwendag

VALBURG - Afgelopen woensdag 15 november waren ruim veertig kinderen en hun ouders die rond moeten komen van een minimum inkomen te gast bij Watergoed in Valburg voor een gratis Verwenmiddag. In samenwerking met lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties als Forte Welzijn, SWL en de Voedselbank had de Oost-Betuwse Uitdaging van alles georganiseerd om deze gezinnen in het zonnetje te zetten!

Vanaf 14.00 uur waren de gezinnen welkom bij Watergoed. De gezinnen zonder eigen vervoer werden opgehaald door vrijwilligers. Na een hartelijk welkom ging het programma van start. Buiten konden de gezinnen paintballen, klimmen, bootcampen, quad rijden en boogschieten. Binnen stonden de hele middag een masseur, een pedicure en kapsters klaar die gratis hun diensten aanboden. De jongere kinderen hadden de tijd van hun leven op het springkussen, in de knutselhoek of met het versieren van cupcakes. Ook werden de mooiste schminkcreaties en gelakte nagels verzorgd.

'Echt alles was leuk!'
Het ruime aanbod aan eten en drinken werd gesponsord door Buitenpoort Catering en Watergoed. Ook bakten vrijwilligers van cv De Geintrappers pannenkoeken voor de gezinnen. Lokale ondernemers schonken producten en waardebonnen met een totale waarde van ruim 1000 euro die de gezinnen aan het eind van de dag mee naar huis kregen. “Echt alles was leuk. Eten, drinken, spelen. Onze grote kinderen vonden de quad echt te gek! En die massage was echt fijn. Die mevrouw kon het heel goed!”, aldus een van de deelnemers. De Oost-Betuwse Uitdaging dankt nogmaals alle betrokken ondernemers en vrijwilligers voor hun bijdrage!