Afbeelding
Foto:

Kerstbomen en grote kerstmarkt bij Epric Huissen

HUISSEN - Stichting Epric heeft weer haar jaarlijkse kerstbomenverkoop aan het Nieuwediep 9a in Huissen. In alle afmetingen zijn ze weer verkrijgbaar.

Het mooie is dat de opbrengsten van de eigen kerstbomen bedoeld zijn voor alle lopende projecten binnen Epric. Deze projecten zijn onder andere het bieden van een werkervaringsplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ook plekken voor mensen met een dagbesteding.

Sinds een aantal jaren verkoopt Epric in de decembermaand de kerstbomen maar ook kerstgroen en kerststukjes die door de medewerkers zijn gemaakt. Ook deze kerststukjes zijn de moeite waard. Dit jaar is er een grote kerstmarkt waar aparte dingen gekocht kunnen worden. Op de kerstmarkt vind u ook veel artikelen om zelf kerststukjes te maken.

"Het gemakkelijkste kunt u Epric vinden als u het Nieuwediep op rijdt. Epric vindt u circa 300 meter aan de linkerkant, het is een kassencomplex met groot 'Epric' aan de kas. Hier kunt u uw boom uitzoeken maar ook parkeren. U kunt ons bezoeken maandag tot en met vrijdag van 9-17 uur en zaterdag/zondag van 10-17 uur. Voor kerstbomen, kerstgroen en kerstartikelen dus naar Epric!"

Epric, Nieuwediep 9a, Huissen, telefoon: 026 3250959.