kun je nog dansen dans dan mee
kun je nog dansen dans dan mee Foto: Henk van Gelder

Gezellige Sasa-activiteitenmiddag

ANGEREN - Vrijdagmiddag 17 november heerst in het dorpshuis een gemoedelijke sfeer. Voorzitter Corry Wijlhuizen heet alle aanwezigen welkom op de activiteitenmiddag van de Sasa.

Ze geeft het woord aan Fred Boersma, bestuurslid van De Minkhof. Deze leef-en-doe boerderij uit Bemmel is een ontmoetingsplek voor senioren. Hier kunnen ze op verschillende manieren actief bezig zijn. Fred vertelt over de workshops houtbewerken en kaarsen maken. Of het samen koken of in de tuin werken.

Na deze interessante lezing komen de spellen op tafel, wordt er gekaart en gesjoeld en vooral ook gepraat en gelachen. Terwijl de koffie wordt gebracht, maakt Henk Gertsen zijn muziekapparatuur in orde. Samen met zijn vrouw Lenie begint hij met dansen en al gauw zijn er meerdere deelnemers die ook niet langer kunnen stilzitten en meedoen. Met een drankje en een hapje erbij wordt het een vrolijke boel. En dat is de bedoeling van Sasa. Actief zijn. De Geraniums wachten wel. Na afloop worden Lenie en Henk bedankt voor hun inzet. Het was een geslaagde middag.