Afbeelding
Foto:

Schuif gezellig aan bij koffieochtend in de Zilverkamp!

HUISSEN - Alweer voor de derde keer is er 7 december een gezellige koffieochtend in De Zilverkamp. Inwoners uit de wijk zijn van harte welkom. De vorige twee edities waren een succes. Zeker in deze wintermaanden is er even uit gaan niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar in het zaaltje van De Kuul is het gezellig en lekker warm.

Onder het genot van een vers kopje koffie of thee maken buurtbewoners contact en kletsen met elkaar. "Vrijwilligers van het wijkplatform en ParticipatiePunt zijn aanwezig en iedere koffieochtend komt iemand iets vertellen wat u wellicht interesseert. Donderdag 7 december is dat Annemarie van de Wal, projectleider sociaal domein bij gemeente Lingewaard. Zij wil graag met u in gesprek over hoe de toegang tot ondersteuning en hulp het best georganiseerd kan worden in uw leefomgeving. Ze zal een half uurtje aanschuiven en een kopje koffie meedrinken. De wens is natuurlijk dat er steeds meer buurtbewoners uit De Zilverkamp de koffieochtend kennen en gaan deelnemen. U kunt ook als inwoners iets komen vertellen. Misschien heeft u laatst een mooie reis gemaakt en wilt u foto's laten zien en iets vertellen over de bijzondere plek waar u was. Of heeft u een mooi verhaal gehoord wat u wilt delen. Samen maken we dit ontmoetingsmoment tot een succes, want ontmoeting is een belangrijk onderwerp in de nieuwe wijkaanpak Zilverkamp."

Noteer alvast in de agenda, neem de buurvrouw/-man of kennis mee en schuif gezellig aan bij de volgende koffieochtend op donderdag 7 december (10.00-12.00 uur) in De Kuul in Huissen. Iedereen is welkom van jong tot oud!