Protestantse gemeente Gendt-Doornenburg

GENDT - Op zondag 3 december is er een kerkdienst in de protestantse kerk van Gendt aan de Torenlaan. De aanvangstijd is 10.00 uur. In deze viering zal ds. M. de Bree voorgaan.

Deze zondag is de eerste zondag van Advent, de tijd vóór Kerst. Het is een tijd van verwachting en uitzien naar een nieuw gebeuren; naar licht en vrede in deze wereld. Na afloop van de viering is er gelegenheid om een kopje koffie/thee te blijven drinken.

Op zondagavond 10 december zal er een Taizéviering in de protestantse kerk van Gendt plaatsvinden. De aanvangstijd is 19:30 uur. De viering is georganiseerd door de oecumenische werkgroep van de kath. en prot. kerken van Gendt-Doornenburg. De oecumenische gemeenschap in het Franse Taizé is al een halve eeuw bekend als belangrijke ontmoetingsplek voor jongeren en volwassenen uit de hele wereld. De stijl en de sfeer van de vieringen worden gekenmerkt door de meditatieve liederen, eenvoud en stilte. Op www.taize.fr/nl kun je meer lezen over de gemeenschap van Taizé. Allen uitgenodigd!