Afbeelding
Foto:

Spectaculaire start van de kerstvakantie bij Fort Pannerden

DOORNENBURG - Begin je kerstvakantie bij Fort Pannerden! Op zaterdagavond 23 december staat het fort in vuur en vlam. Tussen 19.30 uur en 22.00 uur is het fort geopend en kun je met een rondleiding mee of op expeditie.

Met als klap op de vuurpijl: Een vuurspuwers-act door Da Costa entertainment bovenop het uitzichtpunt van Fort Pannerden! Vuurspuwen, brandende voorwerpen en heel veel spektakel! De show wordt drie keer in het uur opgevoerd en geeft je een ware beleving van het element: vuur!

Maar, er is meer te beleven in de kerstvakantie. Het fort zal zich volledig in kerstversieringen en sferen begeven. Begin je kerst met een ontmoeting met de Kerstman! Op 24 december zal de Kerstman in Fort Pannerden aanwezig zijn om alle kinderen een lach op hun gezicht te toveren en een geweldige start van de vakantie te geven. Fort Pannerden geeft je de hele vakantie een compleet dagje uit, voor het hele gezin! Kom naar Fort Pannerden en koop je ticket bij de balie.

Fort Pannerden is in de kerstvakantie geopend op: 23, 24, 27, 28, 29, 30 december en 2, 3, 4, 5, 6, 7 januari van 11.00 tot 17.00 uur. Prijzen en meer informatie staan op www.fortpannerden.eu.