Afbeelding
Foto:

Burgemeester

neemt Minkhof-kookboekje in ontvangst

BEMMEL - Burgemeester Schuurmans nam op 23 november het eerste exemplaar in ontvangst van het kookboekje ‘De smaakmakers van De Minkhof’. In dit kookboekje presenteren twintig vrijwilligers en deelnemers hun lievelingsrecept. Ook vertellen zij wat De Minkhof voor hen betekent.

Nel Bouw -één van de smaakmakers, die op de omslag van het kookboekje staat afgebeeld- bood het eerste exemplaar aan. Als één van de koks van de achtkoppige kookgroep staat Nel symbool voor alle zeventig vrijwilligers die op de maandagen, woensdagen en vrijdagen een bijdrage leveren aan het succes van De Minkhof.

Nel vertelde hoeveel ze geniet van het bereiden van een lekkere en mooi verzorgde maaltijd voor de deelnemers die thuis vaak met het bord op schoot eten. “Samen eten is iets moois”, beaamt de burgemeester, die in het verleden al eens in de Minkhof–keuken heeft meegeholpen. “Het smaakt gewoon veel lekkerder als je met anderen aan tafel zit.“ De burgemeester is blij met het kookboekje en ze belooft Nel binnenkort nogmaals te komen helpen.

‘De smaakmakers van De Minkhof‘ is tot stand gekomen, dankzij de steun van Jumbo Bemmel Kloosterplaats, die het thuisbezorgen van de boodschappen onder de aandacht wil brengen. Het kookboekje is voor 9,50 euro te koop. Meer informatie staat op www.minkhof.nl.