Afbeelding
Foto:

Nieuwe motorclub in Doornenburg?

DOORNENBURG - Zaterdag 18 november leek het er even op dat een nieuwe motorclub, genaamd Pietdidos, zich zou vestigen in Doornenburg. Echter, het was geen nieuwe motorclub maar Sinterklaas en zijn pieten die door Motorclub KO naar Doornenburg werden gebracht.

Helaas waren ze Sinterklaas 'verloren'. Deze was er stiekem tussen uitgeknepen om na zijn lange reis een dutje te gaan doen bij Zorgvoorziening Merlijn. Gelukkig hebben de pieten met behulp van de kinderen Sinterklaas weer gevonden en werd hij luidruchtig wakker gemaakt door alle aanwezigen. Hierna werd de Sint welkom geheten door de beide burgemeesters van Lingewaard en ging het hele gezelschap onder begeleiding van harmonie en schutterij naar het ontmoetingscentrum waar nog een groot feest werd gebouwd.

Een spannende maar zeer leuke middag, volgens de Gelderlander spannender dan het Sinterklaasjournaal werd mede mogelijk gemaakt door: Spar Witjes, Rob Leenders Schilderwerken, GoodFood Ellen, Pure Skin Care, Bloemsierkunst R. Tijshen, All-Bouw, Bakkerij van Kol, Drukwerk ABC, Cafetaria Tante Sip, Nill Schilderwerken, Roy Koenen Timmerwerken, Kapsalon Willeke, Brandwacht de Linge, Autobedrijf Gertsen, Kapsalon De Bermel, Eethuis Doornenburg, Kort Oisterwijk, Teak en Terras en de ReadShop Gendt.

De organisatie bedankte deze gulle gevers en met Sinterklaas is de afspraak gemaakt dat hij volgend jaar weer aankomt in Doornenburg. Meer foto’s en een verslag is te lezen op DeDoornenburger.nl.