Mw. Bergervoet-Scholten wordt toegesproken door de regio bestuurder
Mw. Bergervoet-Scholten wordt toegesproken door de regio bestuurder Foto:

Lokaal FNV huldigt jubilarissen

HAALDEREN - Op zaterdag 18 november huldigde het bestuur van Lokaal FNV Lingewaard, met een feestelijke middag in De Kolk in Haalderen haar jubilarissen van het jaar 2017.

Voorheen werden de jubilarissen door de verschillende bonden gehuldigd. Na de fusie organiseert Lokaal FNV Lingewaard de jaarlijkse huldiging voor de eerste keer voor alle leden in Lingewaard. De leden werden ontvangen met koffie en gebak en een welkomstwoord door de dagvoorzitter. Regiobestuurder Wilco Veldhorst memoreerde in het kort de ontstaansgeschiedenis van de FNV en het belang van de vakbeweging op dit moment.

Van de aangeschreven jubilarissen waren er 71 leden met partners aanwezig. In groepjes werden de leden gehuldigd die respectievelijk 70 jaar, 60 jaar, 50 jaar, 40 jaar en 25 jaar lid zijn van de FNV de daarvoor bestemde speld uitgereikt kregen door de regiobestuurder. Voor iedere groep werd een tijdsbeeld geschetst van het jaar dat zij lid werden.

Bijzondere aandacht was voor mevrouw Bergervoet-Scholten uit Gendt, die wegens haar 70-jarig lidmaatschap extra in het zonnetje werd gezet. De feestelijke middag werd afgesloten met een stamppot buffet.