Afbeelding
Foto:

Jan Beuving komt naar Bemmel met 'Raaklijn'

BEMMEL - Op zaterdag 9 december is Jan Beuving te bewonderen in de Theaterkerk met zijn nieuwe show Raaklijn. Op 2 oktober ontving hij voor deze bejubelde show de VSCD-Cabaretprijs ‘Neerlands Hoop 2017’; de prijs voor de meest belovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief.

Jan is de bètaman in de alfajungle van het theater. Wiskundige en winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs. Met Tom Dicke aan de vleugel neemt hij u mee in zijn wonderlijke logica. Met taal waar niemand op rekent, en gereken waar niemand naar taalt. Door zijn ogen ziet u de wereld zoals u haar nog nooit zag, hinkend van het ene verkeerde been op het andere.

‘Buitengewoon geestig’, zei de Volkskrant. ‘Beuving excelleert in lichte liedjes’, aldus NRC. ‘IJzersterk programma’, volgens de Theaterkrant. En ‘Zijn woordgebruik is enorm divers, zijn rijmwoorden fenomenaal en hij tovert fraaie werelden’ schreef Trouw.

Kortom, reden genoeg om nu kaartjes te bestellen. Mis deze voorstelling niet! Aanvang 20:30 uur. Kaartjes kosten 15,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en op de avond zelf verkrijgbaar aan de kassa in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Creatieve markt in kerstsfeer

GENDT - Op zaterdag 9 december houdt RijnWaal Zorggroep locatie Sint-Jozef Gendt een creatieve markt in Hof van Breunissen.

Tussen 14.00 en 16.00 uur kunt u bij diverse kramen terecht voor zelfgemaakte artikelen. Zo zal de handwerkclub van
Sint-Jozef haar creaties ter verkoop aanbieden.Ook handgemaakte kaarten, sieraden, bloemstukken en andere creatieve hebbedingetjes zijn die middag te koop. Bij een aantal kramen kan men ook zelf aan de slag.

In het restaurant is het genieten van een lekker kopje koffie, chocomelk of andere overheerlijke versnaperingen. Op zoek naar een origineel (kerst)cadeau? Kom 9 december naar Hof van Breunissen!