Nieuws vanuit De Tichel

HAALDEREN - Nieuws vanuit dorpshuis De Tichel:

Bingo: iedere 1ste en 3de woensdagavond is er om 20.00 uur een bingoavond. De eerst komende bingoavonden zijn woensdag 6 dec./13 dec.2017/3 jan./17jan.2018.

De nieuwjaarsbijeenkomst is zaterdag 6 januari 2018 vanaf 15.00 uur tot 17.30 uur. Dit jaar zal de accordeongroep, die in de Tichel repeteert, een muzikaal optreden verzorgen.

Eetcafé: deze is telkens op de oneven weken: u kunt zich persoonlijk of telefonisch aanmelden bij de Tichel tot de maandagmiddag voorafgaand aan het open eetcafé. De kosten zijn 4,00 euro inclusief kop koffie of thee. De inkomsten zijn voor de Stichting Welzijn Lingewaard die dit open eetcafé met behulp van vrijwilligers organiseert.

Op 26 oktober is een dependance van bibliotheek Gelderland Zuid geopend in ons dorpshuis. Dit is een zelfservice bibliotheek. De openingstijden zijn gekoppeld aan openingstijden van het dorpshuis. Er is regelmatig een medewerkster van de bibliotheek of een vrijwilligster aanwezig om u te helpen.

Op maandagmiddag en vrijdagochtend is er een fysiotherapeut aanwezig. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer: 0481 421540.

Bij het participatiepunt kunt u terecht voor al uw vragen over maatschappelijke ondersteuning, leefbaarheid, zorg etc. Dit is telkens op de maandagmiddag in de even weken van de maand vanaf 13.00 tot 15.00 uur.

Het repaircafé is de laatste woensdagavond van de maand vanaf 19.30 tot 21.30 uur

Zoekt u ruimte voor vergaderen, repeteren, cursussen, lezingen, musiceren of welke activiteit dan ook, wij komen graag aan uw wensen tegemoet. Kijk eens op onze website: www.dorpshuisdetichel.nl