Kasteel Doornenburg
Kasteel Doornenburg Foto: zelf

Hardlopen bij het kasteel?

DOORNENBURG – Heb je altijd al eens willen hardlopen bij het kasteel in Doornenburg dan krijg je nu die kans.

Op zondag 10 december wordt door Sportdorp Doornenburg namelijk de 1e KerstRun georganiseerd. Deze KerstRun wordt samen met de traditionele kerstmarkt verzorgd vanaf het dorpsplein in Doornenburg. Start en finish van deze hardloopwedstrijd zijn op het plein, waar gedurende de middag de hardlopers te bewonderen zijn.

Er kan gelopen worden op meerdere afstanden. Voor de allerkleinsten van 4 - 7 jaar is er een KerstmutsRun van 1 km waarvan de start om 12.30 uur is. De andere afstanden zijn 2,5 km om 13.00 (8 - 14 jaar), 5 km om 14.00 (vanaf 12 jaar) en 10 km om 15.00 (vanaf 14 jaar).

Inschrijving voor de KerstRun kan via de website www.sportdorpdoornenburg.nl. De inschrijfkosten voor de twee kleine afstanden zijn 2,50 en voor de twee lange afstanden 7,50 euro.

Naast de voorinschrijving via de website kunnen deelnemers zich ook op de dag zelf melden bij de organisatie. De inschrijfkosten zijn dan echter wel 2,50 euro hoger. Het melden op zondag 10 december kan vanaf 11.30 uur op sportpark De Vijzel van GVA waar ook parkeergelegenheid en kleedkamers beschikbaar zijn. Het adres is Vijzelpad 11 in Doornenburg.

Vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij deze hardloopwedstrijd kunnen zich melden middels het sturen van een mail naar info@sportdorpdoornenburg.nl.