Advent bij

Dames Platform Huissen

HUISSEN - Dinsdag 12 december heet het Dames Platform Huissen (DPH) een ieder welkom. Op deze advent avond luistert men in de kerstsfeer naar de Midwienterhoornbloazers, een vereniging uit Epe onder leiding van Ben Jonkers .

Een midwinterhoorn is een houten hoorn, die gemaakt is van een berk, els of wilgenboom. De hoorn is tussen de 120 cm en 150 cm lang. Het is echter geen muziekinstrument maar een boodschap/signaal gerei en heeft alles te maken met de advent en met kerstmis t/m de komst van de drie koningen. Hoe en waarom dit zo is kunt u te weten komen op deze mooie avond.
De avond begint om 19.45 uur in zalencentrum De Valom in Huissen.

Opbrengst Alzheimercollecte in Gendt

GENDT - De collecte van Alzheimer Nederland heeft in Gendt in de week van 6 - 11 november 2.235 euro opgebracht. De organisatie is hiervoor alle gevers en collectanten dankbaar.

Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. We werken aan een wereld waarin perspectief kan worden geboden, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Waarin mantelzorgers worden geholpen met hun zorg en zorgen, we meer aandacht hebben voor elkaar en waarin we steeds dementievriendelijker worden.

"Wilt u in 2018 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. U kunt zich opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of bij: Marja Braam ,coördinator Gendt. E-mail adres : rodenb@planet.nl."