Afbeelding
Foto:

Linda Peerenboom

met Powertex creaties in De Kijkruit:

GENDT - “Mijn naam is Linda en ik werk al 7 jaar met Powertex."

"Powertex is een textiel verharder, een milieuvriendelijk alternatief voor polyester, op waterbasis. Je kunt er alle materialen mee verharden die absorberend zijn zoals: textiel, papier, karton, pluche, leer, en glasvezelmat; bij voorkeur natuurlijke materialen. Powertex is uitstekend te combineren met zelf hardende kleisoorten, beton, steen, keramiek, hout, zand en Stone Art en wordt gebruikt voor het maken van beelden, schilderijen, decoratie, objecten en juwelen. Bij opleidingsinstituut Marion Linnenbank in De Rijp heb ik verschillende Powertex certificaten gehaald.

Mijn atelier is nu in de Baalsestraat 10, Haalderen. Rond medio mei verhuis ik naar De Dries in Gendt. Ik geef Powertex inloop workshops op zaterdagmorgen en woensdagmiddag. Voor wie nog mooie creaties wil maken voor kerst: donderdag morgen 30 november, 7 december en 14 december is er kerstinloop van 10.00 uur tot 12.30 uur."

Voor meer informatie: www.crealinda.nl of bel 06 15 633 611.

Algehele informatie: Werkgroep De Kijkruit: Anneke van Huystee, Dorpstraat 56, 6691AZ Gendt Tel. 0481-421156. Mail: a.huystee@planet.nl

https://twitter.com/GendtVerbeeld

https://www.facebook.com/GendtVerbeeld

Expositieadres ( raammanifestatie ) Dorpstraat 21b Gendt