Cesar Zuiderwijk
Cesar Zuiderwijk Foto:

Tempel of Boem!: muzikale uitsmijter 2017 door Slagwerkgroep Doornenburg

DOORNENBURG - Als afsluiting van een succesvol jubileumjaar maakt Slagwerkgroep Doornenburg zich op voor het grootse muziekevenement ‘Tempel of Boem!’ op 16 december.

Vanaf 15.00 uur zullen ruim 35 drummers uit de regio deelnemen aan de workshop van Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk. Belangstellenden mogen gratis een kijkje komen nemen in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg.

’s Avonds zal het muziek spektakel echt losbarsten in de naastgelegen kerk, alwaar ruim 75 musici deelnemen aan de tweede editie van Tempel of Boem. Naast de Slagwerkers uit Doornenburg zullen popkoor The New Voices uit Zevenaar, een rockband, strijkers- en blazersensemble, zanger Richard Sprokkereef en de Oldenzaalse sopraan Karin Hertsenberg (bekend van TROS TV-programma 'Una Voce Particolare') zorgen voor de absolute muzikale uitsmijter in het zestigste jubileumjaar van de slagwerkgroep. Ook Cesar Zuiderwijk zal als speciale gast samen met wereldkampioen First Division uit Doornenburg voor een unieke combinatie van slagwerkgeweld zorgen.

Het Tempel of Boem!-concert was binnen 24 uur volledig uitverkocht. Bezoekers worden daarom verzocht tijdig aanwezig te zijn, de zaal gaat om 19.00 uur open. Na afloop van het concert is er een ‘after party’ in de orgelzaal.