Hutaf 1 boekt

verrassende overwinning

HUISSEN - Zowel Hutaf 1 als Hutaf 2 traden afgelopen zaterdag aan tegen een team van De Treffers ’70 uit Klazienaveen. Ondanks het verschil op de ranglijst in Drents voordeel en het feit dat Sam ten Westend inviel bij Hutaf 1, boekte het vlaggenschip van Hutaf een duidelijke overwinning.

Mats Janssen, Joeri van Ekeren en Sam ten Westenend wonnen ieder twee wedstrijden ook het dubbel werd gewonnen waardoor de eindstand op 7-3 kwam te staan.

Hutaf 2 beleefde een lastiger middag. Na een gelijkopgaand begin waarin invaller Jesper van Zanten een wedstrijd won en ook het dubbel werd binnengesleept vielen de rest van de wedstrijden allemaal in het voordeel van de tegenstanders uit. Hoewel de onderlinge verschillen vaak klein waren was de nederlaag met 8-2 groot. Vaste krachten Jaimie Brans en Matthijs van Hilten wisten beide geen punten te pakken.

In de tweede klasse boekte Hutaf 5 een knappe 6-4 overwinning op de Treffers 4 uit Arnhem. Toine Teunissen had hier met drie winstpartijen een belangrijk aandeel in. Ook teamgenoten Isa van Ekeren en Duco van Leeuwen wisten respectievelijk twee en één wedstrijden uit het vuur te slepen.