Afbeelding
Foto:

Kerstconcert Exotherm met het Lingewaards Mannenkoor

HUISSEN - Op zaterdag 16 december geeft het koor Exotherm uit Huissen een kerstconcert, waarbij het Lingewaards Mannenkoor een gastoptreden zal verzorgen.

Tijdens dit concert wordt de kerst cd gepresenteerd. Dit als afsluiting van het 50-jarig bestaan van Exotherm, dat ooit begonnen is als jongerenkoor Huissen-Stad in november 1966. Terwijl menigeen de paaseieren in het voorjaar net op had, was het koor al bezig met de voorbereiding voor de cd-opname en het kerstconcert. Het was voor de koorleden erg vreemd om, met de zon hoog aan de hemel, kerstliederen te zingen/oefenen. Het belooft dan ook een mooi kerstconcert te worden waarbij naast de gezongen liederen, zowel traditionele als eigen liederen op vaak bekende melodieën, ook passende teksten worden voorgedragen om zo nog beter in de kerstsfeer te komen.

Het concert vindt plaats in de kerk O.L.V. ten Hemelopneming van parochie De Levensbron, Langekerkstraat 10 in Huissen en deze begint om 19.30 uur. De entree is gratis. Vanaf 18.30 is de kerk open en staat er voor iedere concertbezoeker een kopje koffie klaar (tegen een kleine vergoeding).

"Hebt u interesse in de kerst cd? Deze is te koop tijdens het concert, maar is nu ook al te koop bij de Bruna, Hof van Hessen en de Primera in Huissen. Of mail naar exothermhuissen@gmail.com, als u meer informatie wenst. (Tip: een leuk en verrassend cadeau voor onder de kerstboom.)