Mag ik je vragen
dichtbij mij te blijven
mij telkens te vinden
als de tijd mij vergeet

Mag ik je vragen
een kaarsje te branden
de vlam te bewaken
als ik ’t niet meer weet
Mag ik je vragen dichtbij mij te blijven mij telkens te vinden als de tijd mij vergeet Mag ik je vragen een kaarsje te branden de vlam te bewaken als ik ’t niet meer weet Foto:

Gedenken van iemand die u dierbaar is…

Voor wie brandt u een kaarsje?

BEMMEL - Op zaterdag 16 december organiseert Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard een moment van herdenken. U bent welkom vanaf 15.30 uur in zalencentrum De Kolk aan de Van der Mondeweg 9-11 in Haalderen.

Aanvang moment van herdenken is 16.00 uur.

Programma

15.30 uur Inloop en ontvangst

16.00 uur Welkomstwoord

16.05 uur Moment van ontsteken kaarsen door gastspreker Marcel Ras

16.20 uur Moment van herdenken door gastspreker Marcel Ras

16.40 uur Muzikaal intermezzo door Jochem Macaré op piano

16.50 uur Verliesdeskundige en rouwtherapeut Monique Manders over rouw

17.00 uur Afsluiting

17.00 uur tot 18.00 uur samenzijn

Muzikale begeleiding door Jochem Macaré op piano.

Wij willen dan onze dierbaren herdenken die niet meer in ons middenzijn. Wij ontsteken een lichtje voor hen omdat wij ons willen blijven
herinneren wie zij waren. Gastsprekers Marcel Ras en Monique Manders zullen invulling geven aan het moment van herdenken. Na afloop is er gelegenheid om samen na te praten en herinneringen op te halen.

U kunt zich aanmelden door uiterlijk zondag 10 december een e-mail te sturen onder vermelding van uw naam en aantal belangstellenden aan info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl of telefonisch via 06 42116093. Iedereen is van harte welkom! Ook wanneer wij de uitvaart niet voor u hebben verzorgd, kunt u zich aanmelden. Wij stellen uw komst zeer op prijs. Meer informatie over het moment van herdenken, staat op www.uitvaartverzorging-lingewaard.nl.

Constantijn Koen UitvaartverzorgingInloopspreekuur elke eerste zondag van de maand tussen 11.00 en 13.00 uur Afscheidshuys Lingewaard, Doctor Poellstraat 2, Bemmel; telefoon 06 42116093.