Louis Widmer: dermatologische huidverzorging uit Zwitserland bij Van Appeldoorn

BEMMEL - Al meer dan vijftig jaar specialiseert Louis Widmer zich in de verzorging van de huid. De dermatologische huidverzorgingsproducten worden in nauwe samenwerking met dermatologen en volgens de laatste ontwikkelingen in de dermatologie ontwikkeld.

De productie vindt plaats conform de richtlijnen voor farmaceutische producten (GMP-productie standaard). Dit verklaart waarom de producten zo goed door de huid verdragen worden. De huidverzorgingsproducten onderscheiden zich door een doeltreffende werking en een uitstekende en een fijne textuur. De meeste producten zijn zowel licht geparfumeerd als 100 procent ongeparfumeerd verkrijgbaar.

Louis Widmer biedt een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor de gezonde en aangedane huid en is uitsluitend te verkrijgen in erkende, gespecialiseerde verkooppunten. Louis Widmer staat er immers op dat haar klanten deskundig advies krijgen bij hun keuze van producten die op het huidtype zijn afgestemd.

Zaterdag 9 december kunt u bij de DIO-drogisterij Van Appeldoorn in Bemmel terecht voor een huidanalyse op maat. Heeft u problemen met de huid, een zeer droge huid of heb je te maken met puistjes en acné, maak dan snel een afspraak en kijk samen met de specialist welk product het beste bij u huidtype past.

Bij DIO-drogisterij Van Appeldoorn in Bemmel. Bel voor een geheel vrijblijvende afspraak naar: 0481 450267.