Afbeelding
Foto:

Life Coaching: Samen op zoek naar jezelf

BEMMEL - Heb jij het gevoel dat je een aantal uren per dag tekort komt? Durf jij in bepaalde situaties geen nee te zeggen tegen je collega/vriend(in)? Wil jij met zelfvertrouwen een gesprek aangaan? Dan is Life Coaching voor jouw de oplossing.

Coaching: wat is dat eigenlijk? Dit is een traject die ik als coach en jij als coachee, samen aangaan om jou ander gedrag aan te leren. De relatie tussen ons is op basis van vertrouwen, respect en gelijkwaardigheid. Doordat je zelf de regie over dit traject in handen hebt is de kans van slagen groot. Je hebt namelijk zelf je niet gewenste gedrag waargenomen en je hebt zelf een nieuw gedrag hiervoor bedacht en toegepast. "Mijn taak als coach is om dit traject op een professionele manier te bewaken. Daarom vinden de sessies meestal bij je thuis plaats. Binnen je eigen, veilige en vertrouwde omgeving. In overleg zouden we een sessie ook tijdens bijvoorbeeld een wandeling kunnen doen."

"Als coach zou ik mezelf omschrijven als een open, eerlijk en nieuwsgierige vrouw. Van nature benader ik mijn obstakels met een oplossingsgerichte aanpak. Coaching is voor mij super interessant omdat het mij uitdaagt om altijd naar de persoonlijkheid van het individu te kijken. Te ontdekken welke aanpak en methode het beste bij jou past.

Ik wil graag coaching voor iedereen makkelijk toegankelijk maken dus schroom niet om contact met me op te nemen voor de mogelijkheden. Kijk op mijn website: coachingspraktijkmarianne.nl voor meer informatie."