Kerstmiddag bij

Gendtse Ouderenvereniging

GENDT - Op dinsdagmiddag 19 december komen de leden van de OVG nog eenmaal bij elkaar, om met een gezellige en sfeervolle kerstmiddag het succesvolle jaar 2017 af te sluiten.

De animo voor deze middag is ook ditmaal weer erg groot en dat betekent een volle theaterzaal van Providentia. Bij binnenkomst is er voor iedereen koffie met een kerstlekkernij en er worden ook enkele consumpties aangeboden. 'n Hapje tussendoor zal ditmaal ook niet ontbreken. Enkele leerlingen van basisschool De Vonkenmorgen komen weer hun idee over het naderende kerstfeest vertellen en er is er ook weer een feestelijke verloting met leuke prijzen die de kerstsfeer zeker verhogen.

De middag wordt afgesloten me een warm buffet inclusief soep vooraf en 'n heerlijk toetje na, waarna de aanwezige leden met een glas glühwein alvast proosten op de komende feestdagen en het jaar 2018. Voor iedere aanwezige is er na afloop nog een leuke kerstattentie. De muzikale invulling van deze middag is ook dit jaar weer in goede en vertrouwde handen van het Doornenburgse duo Bert en Belinda. De deelnemende leden worden vriendelijk verzocht niet vóór 13.00 uur naar Providenta te komen, om de organisatie in de gelegenheid te stellen de zaal in kerstsfeer te brengen.