Sint in gesprek met enkele gasten.Foto: zonnebloem Bemmel
Sint in gesprek met enkele gasten.Foto: zonnebloem Bemmel

Sinterklaas op bezoek bij De Zonnebloem

LINGEWAARD - Ondanks een zeer drukke agenda bezocht op woensdag 29 november Sinterklaas en zijn Pieten de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloemafdeling Bemmel-Haalderen-Ressen in De Kolk in Haalderen.

De gasten werden, in afwachting van de Sint, ontvangen met koffie/thee en een Sint versnapering. Bij binnenkomst verwelkomden ze de Sint en zijn Pieten met bekende sinterklaasliedjes. Ook dit jaar hadden de Sint en zijn Pieten, speciaal voor de Zonnebloemafdeling Bemmel-Haalderen-Ressen, een zeer gevarieerd programma voorbereid met plaatjes en vragen over vroegere tijden met als onderwerp 'Herkent u dit plaatje nog?'.

De Sint deed zijn rondgang door de zaal en memoreerde, tot groot genoegen van de aanwezigen, enkele wetenswaardigheden uit het grote boek met een aantal van de aanwezigen. De Pieten waren heel actief met het uitdelen van pakjes en met het spelen op hun eigen accordeons droegen ze bij aan een zeer gezellige en ontspannen Zonnebloemmiddag.

Tijdens de bijeenkomst was er voor iedereen een drankje en hapje en de middag werd afgesloten met een broodje beenham. Tot slot gingen de gasten, met hun suprise, tevreden en voldaan huiswaarts.