Oud papier

in Doornenburg

DOORNENBURG – Op zaterdag 16 december halen leden van de harmonie Sint-Caecilia in Doornenburg vanaf 8:30 uur het oud papier weer op.

Alle inwoners van Doornenburg worden verzocht het papier tijdig en goed verpakt aan de straat te zetten.

Vrouwenvereniging Haalderen

HAALDEREN - Vrouwenvereniging Haalderen houdt 20 december een gezellige, creatieve avond helemaal in de sfeer van de kerst. Aanvang: 20:00 uur in De Tichel.

Protestantse

gemeente

Gendt-Doornenburg

GENDT- Op zondag 17 december is er een kerkdienst in de protestantse kerk van Gendt aan de Torenlaan. De aanvangstijd is 10 uur.

In deze viering zal ds. N. da Costa uit Angeren voorgaan. Deze zondag is de derde zondag van Advent. De Adventstijd is de tijd vóór Kerst. Het is een tijd van verwachting en uitzien naar een nieuw gebeuren; naar het licht dat gaat komen in deze wereld. Na afloop van de viering is er gelegenheid om een kopje koffie/thee te blijven drinken. Allen uitgenodigd!

A Christmas Carol door Jekadee

DOORNENBURG - Op kerstavond, vertelt Jekadee het verhaal van Scrooge:

''Zakenman Scrooge is een vrekkige, nare man die een hekel heeft aan kerst. Jarenlang heeft hij geen aandacht voor zijn medemens. Zijn werk is het enige dat telt. Totdat hij op kerstavond, rond middernacht, wordt bezocht door geesten. Zij houden hem een spiegel voor, waardoor Scrooge wordt wakker geschud. Zou hij zijn leven beteren….?''
Bent u benieuwd hoe deze kerst er voor Scrooge uit gaat zien? Kom dan 24 december, om 19.00 uur naar het kerkgebouw in Doornenburg. Geniet van het verhaal en luister naar de mooie kerstliederen. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.
Kijk ook eens op www.jekadee.nl of op onze Facebookpagina.