Spelers van Hutaf aan het inspelen voor aanvang van de wedstrijden
Spelers van Hutaf aan het inspelen voor aanvang van de wedstrijden Foto:

Hoogste teams Hutaf boeken knappe overwinningen

HUISSEN - In ’t Koelhuis ontving Hutaf 1 zaterdag 2 december Taverzo 1 uit Zoetermeer. Het Huissense team begon goed aan de wedstrijd en kwam op een 3-0 voorsprong. In het verloop van de wedstrijd kwam de voorsprong niet meer in gevaar en werd een regelmatige 7-3 overwinning geboekt. Mats Janssen bleef ongeslagen. Joeri van Ekeren en Anne van Bolderen wonnen ieder twee wedstrijden.

Hutaf 2 kreeg met Dokkum 1 een directe concurrent op bezoek met als inzet plaats 2 op de ranglijst. In Friesland was eerder deze competitie nog een 6-4 nederlaag geleden. Na een gelijkopgaand begin, wat resulteerde in een 2-2 tussenstand, gaven Sam ten Westenend, Matthijs van Hilten en Jaimie Brans geen punt meer weg. Hierdoor werd een klinkende 8-2 overwinning geboekt en klom het team naar een voorlopige tweede plaats.

Hercules 3 was in Terborg de tegenstander van Hutaf 4. Ondanks het grote verschil op de ranglijst zette de Huissense formatie een prima prestatie neer door slechts met een minimale nederlaag van 6-4 huiswaarts te keren. Britt Stellaard sleepte twee wedstrijden uit het vuur. Teamgenoten Danny Schuurman en Jowen Teunissen wonnen ieder één partij.