Crowdfunding voor

nieuwe kinderserie Dinotijd

HUISSEN - De officiële kick-off van de campagne Dinotijd vond plaats op 8 december. Stompuppeke Producties uit Huissen gaat in productie met deze nieuwe kinderserie. De promo is te bekijken op www.dinotijd.tv.

Dinotijd, is een talkshow met zowel een educatief als infotainment karakter. Een eigentijdse tv-serie voor kinderen vanaf 3 jaar. Maatschappelijke en algemene onderwerpen worden in Dinotijd besproken, zoals naar school gaan, de verschillen in culturen, gezond eten, sporten, verkeer, pesten, feestdagen, ziek zijn, et cetera. Daarnaast leren kinderen bij over natuur, aardrijkskunde, taal, grammatica en rekenen. Humor speelt hierbij een zeer belangrijke rol en daarom kunnen ook de papa´s en mama´s veel plezier vinden in het kijken naar de afleveringen van ongeveer 10 à 15 minuten. Het uiteindelijke doel is een succesvolle tv-programma welke bijdraagt aan de samenleving in Nederland. Dinotijdzal te zien zijn op diverse online platforms, op scholen en openbare voorzieningen.

Steun ons en doe mee! Met uw hulp kunnen we de eerste kosten (chroma-key filmstudio, locatie, poppen/karakters) en de filmproductie van de eerste afleveringen financieren.

De officiële kick-off van de campagne vindt plaats op 8 december. Vanaf die dag is het mogelijk om Dinotijd te steunen met een bedrag naar keuze via www.voordekunst.nl/projecten/6268. Voor iedere nieuwe held liggen er ‘Dinotijd’ cadeaus klaar. Daarnaast kunt u een kidspakket doneren aan Stichting Kinderen van de Voedselbank. Bedrijf? Ook voor ondernemers zijn er interessante mogelijkheden.

Meer informatie staat op www.dinotijd.tv of te volgen op Facebook en Instagram.