Kerstmenu bij

Hof van Breunissen

GENDT - Vrijdag 22 december is er vanaf 18.00 uur in het restaurant Hof van Breunissen van de RijnWaal Zorggroep, locatie Sint-Jozef in Gendt, een viergangenthemadiner.        

De kortste dag komt eraan en het donkere jaargetijde is nu echt aangebroken. Menigeen heeft inmiddels de kerstboom al versierd en kijkt uit naar de gezellige kerstdagen met familie en vrienden. Tijd nu voor een heerlijk kerstdiner met een goed glas wijn erbij.

"We starten met een kipcocktail met cocktailsaus als vóórgerecht. Vervolgens krijgt u het een warm vóórgerecht: een geurige wildbouillon met verse tuinkruiden. Als hoofdgerecht een malse kalfssukade met rode wijnsaus. We combineren dit met romanescogroenten, pommes duchesses en stoofpeertjes. Als afsluiting van dit diner krijgt u een kerstdessert, wat nog even een verrassing blijft. Dit menu kost, exclusief de drankjes, 24,95 euro per persoon."

Opgeven hiervoor kan tot uiterlijk 18 december bij het restaurant Hof van Breunissen, Kloosterplein 4, Gendt. Telefonisch kan ook via 0481 421338 (vragen naar het restaurant).