Afbeelding
Foto:

Kerstboom kopen is

een feestje bij bloembinderij Dorethé!

ANGEREN – Als je bij bloembinderij Dorethé binnen stapt dan voelt het alsof je er op visite komt. Het is er gezellig, er is altijd tijd voor een praatje en als je er zin in hebt... is er zelfs een lekker vers kopje koffie. Natuurlijk is de winkel is nu helemaal in kerstsfeer omgetoverd en staan de mooiste kerstbomen voor je klaar. En kies gerust een mooie grote uit, want de boom wordt geheel gratis thuis bezorgd!

Ze staat erom bekend; Dorethé Wagener 'omarmt' haar klanten. In de service voor haar klanten gaat ze ver. Het is ook niet voor niets dat ze bijna al haar 25-jarig jubileum kan gaan vieren. Ze geniet van haar vak, het is haar passie... Aan de creatieve kerststukken in haar winkels is dat goed terug te zien. 'Ik zeg altijd: Showtime! See it and feel it!', roept Dorethé lachend. 'We hebben veel natuurlijke materialen verwerkt, maar ook wel kleine lampjes in kerststukken', aldus Dorethé. Ze werkt hard, maar lacht altijd.

Dorethé kan bijzonder trots zijn op wat zij in haar eentje heeft opgebouwd. Ook haar tweede winkel aan de Wijngaarden 3 in Huissen is een succes. Toch blijft deze vrolijke onderneemster altijd bescheiden. Niet bescheiden echter, is haar ruime assortiment aan (woon)decoraties! Dus ook voor een bijzonder kerstcadeautje is het zeer de moeite waard om bij Dorethé een kijkje te gaan nemen. Voor elk budget en voor iedere smaak, is het bij Dorethé meestal wel raak. Tot aan de kerst is bloembinderij Dorethé ook iedere zondag open. Wees welkom aan de Molenstraat 30 in Angeren of aan de Wijngaarden 3 in Huissen en kijk op Facebook bij Bloembinderij Dorethé voor leuke aanbiedingen.