Afbeelding
Foto:

Kerstbomen en kerstmarkt bij Epric Stichting

HUISSEN - Ook dit jaar zijn er weer hele mooie kerstbomen te koop bij Stichting Epric in Huissen. En in alle maten. Bij Stichting Epric kunt u zelf de boom uitzoeken en bekijken: past deze bij mij of is hij toch te groot of te klein. Door de vele bomen zou u het kerstbos niet meer kunnen zien maar daar zijn onze medewerkers voor om u vakkundig te helpen.

Daarnaast is er bij Epric ook een mooie kerstmarkt met spullen die niet snel ergens anders aantreft. Heel anders als de grote tuincentra's waarbij massa voorop staat. Hier staat liefde voor de spullen en ook aparte dingen voorop. Kerststukjes en kerstgroen complimenteren het geheel. De kerststukjes worden door onze eigen mensen gemaakt.

Bij de aankoop van de bomen en de kerstmarkt steunt u ook nog eens een goed doel. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor het mogelijk maken van dagbestedingsplekken voor mensen met een beperking. Dus niet alleen dat u iets moois voor in huis heeft, u steunt ook nog eens het goede doel.

Stichting Epric is gevestigd aan hetNieuwediep 9a, 6851 GB Huissen en is geopend van maandag - vrijdag van 9-17 uur en de zaterdagen en zondagen tot aan kerst van 10-17 uur. www.epric.org