Scouting Angeren bakt oliebollen

ANGEREN - Ook dit jaar bakt Scouting Angeren weer oliebollen. Net als voorgaande jaren is de groep te vinden bij ingang van de Coop-supermarkt aan de Jan Joostenstraat.

De oliebollenkraam is geopend op zaterdag 30 december van 10.00 tot 16.00 uur en zondag 31 december van 09.30 tot 16.30 uur. De opbrengst van deze actie komt ten goede van de jeugdactiviteiten van Scouting Angeren. Meer informatie over al onze activiteiten staat op de nieuwe website: www.scoutingangeren.nl.

Biljarten bij Senioren Actief Bemmel

BEMMEL - Kom biljarten in De Kinkel in Bemmel. Met een gezellige groep mannen biljart u een middag in cultureel centrum De Kinkel.

Sport en Spel in De Kinkel: Bewegen is belangrijk om gezond te blijven! Biljarten op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 – 17.00 uur. Voor (meer) informatie kan men bellen (bij voorkeur tussen 16.00-18.00 uur) met cursuscoördinatoren KBO Bemmel–Doornenburg Willemien Hermsen: 0481 463555, José van Rossum: 0481 461856, Sijan Boeder: 0481 465812.

De Bakker bezoekt KBO Huissen

HUISSEN - Tijdens de laatste koffieochtend Huissen komt bakker Jan Wannet vertellen wat het bakkersvak zo mooi maakt.

Men kan hem alles vragen over brood. Het zit bij hem in de genen, want ook zijn vader was een bakker. De koffieochtend is op 19 december in Mea Vota op de Boskoop Glorie in Huissen. De start is om 10.00 uur.

Driebandentoernooi in Bemmel

BEMMEL - Van 16 tot en met 21 januari is het jaarlijkse OBK-driebandentoernooi in café-bar De Roskam in Bemmel.

Bij voldoende aanmeldingen wordt begonnen op dinsdag 16 januari met het toernooi, waar zal gespeeld worden in poules van vier personen op vier biljarttafels. De nummers 1 en 2 in de poule gaan door naar de volgende ronde. Dit gaat net zolang door totdat op zondag er nog zestien over zijn op onze mooie finaledag.

Het inschrijfgeld bedraagt 12,00 euro. Voor de nummers 1 tot en met 4 zijn er leuke prijzen te verdienen. Het toernooi wordt jaarlijks goed bezocht en is het oudste biljarttoernooi van Lingewaard met jaarlijks vele bekende gezichten, die ieder op zich weer meedoen maar die ook komen voor de gezellig sfeer in de biljartzaal.

Er zijn nog plaatsen over om mee te doen. Bij interesse graag aanmelden per email bij R.Polman@OBKBemmel.nl.