Kerstmarkt Doornenburg. Foto: DeDoornenburger.nl
Kerstmarkt Doornenburg. Foto: DeDoornenburger.nl

Zeer geslaagde kerstmarkt

in Doornenburg

DOORNENBURG - Afgelopen zondag 10 december vond de, inmiddels traditionele, kerstmarkt in Doornenburg plaats. Dit jaar nieuw van opzet met een heuse KerstRun… tenminste dat was de bedoeling.

Helaas gooide Koning Winter voor wat betreft de Run roet in het eten en kon deze door de flinke sneeuwval niet doorgaan. De kramen voor de markt werden na spoedoverleg met het ontmoetingscentrum naar binnen verplaatst en stond iedereen die middag warm en droog.

Gelukkig waren er veel bezoekers die het winterse weer trotseerden en was het daardoor van begin tot eind gezellig druk met een hapje, een drankje, mooi gevulde kramen met diverse handelswaar, de gezelligheid van live zang en muziek en uiteraard de kerstman. Hij had voor iedere bezoeker iets lekkers in zijn mand. Alle kinderen die zijn/haar mooi gekleurde kleurplaat inleverde bij de kerstman maken derhalve nog kans op een leuk prijsje. De kinderen die in de prijzen zijn gevallen worden binnenkort bekendgemaakt.

De kerstmarkt van 2017 was er een die we niet snel zullen vergeten, zowel vanwege het echte winterweer maar zeker ook door de gezellige sfeer. Mede daarom is de organisatie iedereen dankbaar, die een bijdrage heeft geleverd aan deze succesvolle kerstmarkt en in het bijzonder de standhouders, onmoetingscentrum Doornenburg voor de samenwerking en uiteraard alle bezoekers die het barre winterweer hebben getrotseerd!