2 jeugdige duikers. Foto: M.Evers
2 jeugdige duikers. Foto: M.Evers

Nieuwjaarsduik Walburgen Gendt.

GENDT - Op 1 januari om 13.00 uur is in zwembad Walburgen in Gendt de nieuwjaarsduik.

Deelname is gratis, en voor de origineelste uitdossing is er de Kanariecup. Voor iedereen na afloop een warme douche en een kop erwtensoep! Wie durft? De organisatie is in handen van de SDG (Stichting Duursport Gendt).

Stichting Senioren Actief Bemmel: line dance

BEMMEL - Kom voor line dance in De Kinkel in Bemmel op donderdag van 9.30 – 11.30 uur. Het is een activiteit van de Stichting Senioren Actief Bemmel.

Sport en spel in De Kinkel: bewegen is belangrijk om gezond te blijven! Wat is er leuker dan onder gezellige muziek en een ervaren docente het line dance onder de knie te krijgen en het is goed voor de beweging en de contacten.

Voor (meer) informatie kan men bellen (bij voorkeur tussen 16.00- 18.00 uur) met cursuscoördinatoren KBO Bemmel–Doornenburg Willemien Hermsen: 0481 463555, José van Rossum: 0481 461856 Sijan Boeder: 0481 465812.

Blaasmuziek in de Zandse Kerk

HUISSEN - Het is een optreden wat al jaren op tweede kerstdag plaatsvindt in de kerk van Huissen Zand. Blaasorkest Torkest uit Huissen speelt dan een gevarieerd programma in de sfeer van kerstmis.

Mooie rustige nummers worden dan gespeeld, maar ook de vlottere muziekstukken. Een ieder kan dit komen beluisteren en tevens genieten van de schitterende kerststal. Ook zijn er die middag leden aanwezig van stichting De Zandse Kerk. Die kunnen de bezoeker bijpraten omtrent de activiteiten van de stichting. Kortom, zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de kerk aan de van Wijkstraat in Huissen Zand. Blaasorkest Torkest speelt dinsdag 26 december van 13.00 tot 14.30 uur. De toegang in gratis.