Deelnemers SASA/Dorpshuis toernooi 2017. Foto: Eddy Kruijs
Deelnemers SASA/Dorpshuis toernooi 2017. Foto: Eddy Kruijs

Oudejaars Dynamic Tennis toernooi Angeren

ANGEREN - Rond 12.00 uur druppelden de eerste enthousiaste sporters binnen om de onderlinge strijd aan te gaan binden met mede dynamic tennissers van de afdelingen Sasa en Dorpshuis Angeren.

Op de drie indoorbanen van het Dorpshuis begon het sportieve aftasten van de concurrentie al tijdens de warming-up. Na elke ronde werd er opnieuw geloot en gekoppeld. Aan de wedstrijdtafel bij Dionza was het tussen de wedstrijden door dus ook steeds gezellig druk en was de spanning voelbaar in de lucht. Na de lotingen werden er in de wandelgangen aanzienlijke omkoopbedragen geboden, maar de organisatie kon gelukkig voorkomen dat ‘matchfixing’ aan de orde kwam.

Drie speelrondes werden verspeeld vóór de koffiebreak en daarna nog eens drie rondes om uit de 24 deelnemende spelers de uiteindelijke winnares Anne Selman uit Angeren te kunnen feliciteren. Onder het genot van enkele drankjes en warme hapjes werd unaniem besloten dat er in elk geval volgend jaar weer animo genoeg is voor ’n toernooi! "Gezellig. De organisatie ziet er nu al naar uit! Ook eens een balletje meeslaan? Kom vrijblijven proefdraaien op dinsdag, woensdag, of donderdagmiddag in het Angerse Dorpshuis. Check voor info www.dorpshuisangeren.nl of www.sasa-angeren.nl."