Pop-Quiz in Theaterkerk

BEMMEL - Omdat het zo’n daverend succes was vorig jaar, organiseert TOP zaterdagavond 30 december voor de tweede keer een POP-quiz. Popkenners kunnen ook dit seizoen weer hun muziekkennis testen in de Pop-Quiz.

Zelfde formule als vorig jaar en geheel in het teken van popmuziek. Wie wordt de nieuwe Lingewaardse popkenner bij uitstek en neemt de wisselbokaal over van het groepje met Mark Mom en Peter Bökkerink.

Aan de hand van audiofragmenten, raadselachtige albumhoezen, cryptische songteksten, historische feiten en wellicht een persoonlijke vraag van een bekende testen wij uw kennis van de popmuziek. Vorm een team met vrienden, buren, collega’s of met je familie, want met zijn allen weet je altijd meer. Natuurlijk hebben we ook dit keer weer onze eigen muziekexpert voor de bijzondere verhalen achter de muziek.

Wil je weten hoe het met je muziekkennis is gesteld en heb je zin in een supergezellige avond, doe dan mee! Na de quiz genieten we nog na met muziek van toen en nu, de bar is open, dus liefhebbers kunnen nog tot in de kleine uurtjes swingen op de dansvloer.

Aanvang 20:30. Kaartjes kosten 7,50 euro per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en zijn ook verkrijgbaar bij Eyewish en aan de kassa in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.