Afbeelding

Goede Doelen Oliebollen

BEMMEL - De oliebollen & appelflappen van goede doelenploeg 't Zeuvende' kunt u zich laten welgevallen vanaf 30 december 11.00 uur. Om 18.00 uur sluit de kraam bij 'Moos' cafetaria en op de 31e vanaf 9.00 uur loopt de verkoop tot 16.00 uur: echter op-is-op en dat kan ruim voor die tijd zijn. Prijs: 5,50 euro voor 9 oliebollen of 8 appelflappen.

Dankzij de gulle gevers – sponsoren met 4G: gezond gezelligheids- en gemeenschapsgevoel – zal het bakgezelschap aanzienlijke sommen geld kunnen overdragen aan de goede doelen van deze editie: Tuingroep Lingehof en Burgrun Doornenburg.

De Burgrun

De Doornenburgse motorrijders van MCKO organiseren begin van de zomer hun jaarlijks evenement voor mensen met een beperking. Een rit van150 km in een zijspan valt de gelukkigen ten deel; een groot feest die dag. Hulp van vrijwilligers, zijspanrijders en van financiele aard, zijn altijd welkom. Aan dat laatste gaan de bollenbakkers een bijdrage leveren.

Tuinhof Lingehof

Binnen De Lingehof zorgen vrijwilligers ervoor, dat bewoners en dagmensen bloemen en groenten kunnen telen. Om de tuin rolstoel- en rollatorvriendelijk te maken, zodat de aardwroeters er veel meer plezier aan kunnen beleven, zijn er verhoogde kweekbakken nodig. Ook voor dit doel gaan de flappenbakkers hard aan de slag. "Aan u het genoegen de opbrengst zo hoog mogelijk uit te laten vallen."

Afbeelding