Villa Joep op Kerstmarkt van De Linge. Foto: De Linge
Villa Joep op Kerstmarkt van De Linge. Foto: De Linge

Dukaten voor VillaJoep

LINGEWAARD - Stichting Voorschools en Primair Onderwijs De Linge schenkt dukaten aan stichting VillaJoep!

Stichting Villa Joep zet zich al ongeveer veertien jaar in voor de strijd tegen neuroblastoomkanker bij kinderen. Neuroblastoomkanker is een zeldzame en zéér agressieve vorm van kinderkanker. Om deze strijd mogelijk te maken is er veel geld nodig voor onderzoek. Lianne Geurtsen en Hannie Mom nodigde Villa Joep uit deel te nemen aan de jaarlijkse kerstmarkt voor het personeel van De Linge.

Deze kerstmarkt is uniek. Alle personeelsleden krijgen vijftien Lingedukaten. Hiermee kunnen zij vervolgens in de standjes op de kerstmarkt hun eigen ‘kerstpakket’ samenstellen. Een standje was voor Villa Joep. Rond 18.00 uur stroomde de ruimte van Bordbusters Huissen vol en konden de ruim 240 medewerkers, mede door de goed verzorgde ‘hap en drank’, de sfeervolle kerstsongs van Popkoor 2000, de warme vuurkorven en de aanwezige schapen genieten van dit warme samenzijn.

Alle standjes werden drukbezocht, zo ook de stand van Villa Joep. Vele malen werd het totale dukatenpakketje in de donatiebox van Villa Joep gedaan. Op 14 december kon de balans worden opgemaakt en daarbij werd door stichting De Linge bekend gemaakt dat er een totaal van 1120 euro aan Stichting VillaJoep zal worden overgemaakt. Een geweldig resultaat!

Hans Vos van Villa Joep is Stichting De Linge en alle donateurs dankbaar voor hun bijdrage aan het onderzoek naar neuroblastoomkanker. Hierdoor komt de genezing van deze ernstig zieke kinderen weer een stapje dichterbij. (www. villajoep.nl; www.delinge.nl)