Protestantse Kerk Bemmel. Foto: Lies Manders
Protestantse Kerk Bemmel. Foto: Lies Manders

Kerstdiensten protestantse gemeente Bemmel

BEMMEL - Op 24 december wordt 's avonds om 22.00 uur in het monumentale kerkje aan de dijk de kerstnachtdienst gehouden. "We zullen dan met elkaar de geboorte van Jezus vieren en overdenken en samen kerstliederen zingen. Na de dienst is er gelegenheid om onder het genot van een glaasje glühwein met wat lekkers nog wat na te praten."

Kerstmorgendienst

'Een boek vol verwachting'. "We lezen in deze adventstijd een boek vol verwachting. Jesaja heeft een bijzonder boek geschreven. Het lijkt een dagboek, maar dan anders. Het gaat niet over dagen die geweest zijn, maar over dagen die komen gaan. Jesaja vertelt wat er op die dagen gaat gebeuren.

Jesaja kijkt verder dan het verdriet en de angst van vandaag: hij ziet dat God voor mensen blijft zorgen. Zijn verhalen brengen ons dichter bij kerst.

Met kerst vieren we dat God dichtbij de mensen komt. Tijdens de adventsperiode studeren de kinderen een kerstspel in. Met elkaar gaan ze op weg naar Bethlehem. Gaat dat lukken? Wat komen ze onderweg tegen? We gaan het zien en horen! U bent welkom om te komen kijken en luisteren op eerste kerstdag 's-morgens om 10.00 uur.

Beide diensten worden geleid door mw. ds. M. Hartman. U wordt van harte uitgenodigd om samen met ons één of beide kerstdiensten mee te komen vieren in de protestantse kerk aan de Oude Kerkhof 13 in Bemmel."