The Brew
The Brew "on stage". Foto: Benno Arends

Amazing rockband The Brew opnieuw naar De Buitenpoort Huissen

HUISSEN - De onvolprezen Britse band The Brew speelde in 2010 en 2011 in De Buitenpoort bij wijze van spreken 'het dak er al af'. Nadien stonden ze al op grotere podia en onlangs nog voor voor de derde maal voor een live-registratiie bij Rock Palast. En nu komen ze (eenmalig) terug!

Een van hun laatste optredens van hun 'Shake Of Tree'-tour, in het najaar van 2018 volgt er een nieuw album en aansluitend een nieuwe tour, hier in Nederland is in De Buitenpoort. Voor ze doorreizen naar Oost-Europa, maken ze er een 'lovely Sunday afternoon rockconcert van'. Zeg maar: 'amazing rock concert'!

Met duidelijke invloeden van The Who en Led Zeppelin en hedendaagse bands als Wolfmother, staan de mannen opnieuw garant voor stevige melodieuze rock. Met de charismatische Jason Barwick op gitaar (een jongere creatie van Jimmy Page van Led Zeppelin) pakt met gemak hun delen uit de jaren zestig en zeventig en steken het in een erg verfrissend nieuw jasje.
The Brew: op het podium spat de energie er van af. De band is een verplichte kost voor de rockers onder ons. Ken je ze nog niet. Laat je dan verbazen door de 120 procent 'on stage'.

4 maart: The Brew + support. Deur open: 15.00 uur. Aanvang 15.30 uur. Kaartverkoop online via De Buitenpoort of bij de VVK-adressen Foto Van Eimeren Huissen, Cafetaria Braulio Angeren en CD-shop Kroese Arnhem. Entree dertien euro.