18 prijzen op jeugdtoernooi Taekwon-Do! Foto: Emil Ripassa
18 prijzen op jeugdtoernooi Taekwon-Do! Foto: Emil Ripassa

Achttien prijzen op

jeugdtoernooi Taekwon-Do

LINGEWAARD - Taekwon-Do Academie Gelderland (TAG) wint liefst achttien prijzen op het speciale jeugdtoernooi Fuji Mae Cup.

Een selectiegroep vanuit Bemmel en Arnhem ging gezamenlijk naar Sint-Oedenrode om deel te nemen aan dit speciale toernooi. Non-contact sparren, hoogtesprong breektesten en stijlfiguren (tuls) waren de onderdelen. Van de achttien prijzen wist het TAG team er acht van in het goud te veroveren. Yoshua, Lucas en Gijs kampioen bij tuls en bij het sparren gingen Yoshua, Sjors, Lucas, Kai en Gijs in hun poule met het goud er vandoor.

Een leerzaam toernooi en een mooie ervaring voor alle kinderen. Taekwon-Do staat bekend om haar pedagogische waarde (zelfvertrouwen, weerbaarheid en respect) onder leiding van internationale erkende instructeurs die tevens gymleraren zijn richt de club zich onder andere op de kwalitatieve goede jeugdlessen. Meer informatie staat op www.tagelderland.nl.

Looping 3 kampioen

LINGEWAARD - Een mooie afsluiting van de najaarscompetitie 2017 voor Looping 3. In de laatste speelronde is Looping 3 erin geslaagd om het kampioenschap in de vierde klasse E binnen te halen!

Gerbert Hubbers, Geraldo Knipping, Werner Rosmulder en Bart Thijssen worden van harte gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap en heel veel succes volgend seizoen in de derde klasse gewenst.