Afbeelding

Huis of bedrijfspand beveiligd door Ramar Communicatie & Security

ARNHEM – Uw wilt toch zorgeloos uw huis verlaten zonder dat u het doelwit wordt van potentiële inbrekers. Dat is een geruststellende gedachte. Jaarlijks worden er in Arnhem en omgeving vele inbraken gepleegd of poging tot inbraak. Reden genoeg om uw huis en of bedrijfspand te beveiligen.

Voorkomen doe je een inbraak natuurlijk nooit, legt beveiligingsadviseur en specialist Marlon van Zeist uit. Maar u kunt natuurlijk wel de boel behoorlijk vertragen. Naast een goed hang en sluitwerk is het belangrijk dat u beschikt over een degelijk alarmsysteem om zo een inbraak te detecteren. Ramar Communicatie & Security biedt alarmsystemen tegen een betaalbare prijs. Ramar is een gecertificeerd bedrijf dat ruim tien jaar ervaring heeft in het aanleggen en beheren van goedgekeurde alarmsystemen.

Naast alarmsystemen is Ramar Communicatie & Security ook gespecialiseerd in camerasystemen. Iedereen kent de beelden van het programma als opsporing verzocht dat bij jezelf denk, hoe kan je in hemelsnaam iemand herkennen met zulke slechte beveiligingsbeelden! Helaas is dit van de dag nog steeds de realiteit. Zelf bij grote bedrijven, banken en woonhuizen zijn de bewakingsbeelden vaak nog van lage kwaliteit. Het is belangrijk om de pakkans van criminelen te verhogen en de inbraakcijfers effectief terug te dringen. Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u telefonisch contact opnemen.

Ramar Communicatie & Security, Woodrow Wilsonstraat 3, Arnhem; 085 4019464; www.ramar-communicatie.nl;
www.ramar-security.nl.