Afbeelding

Auto op slot en de sleutel kwijt?

De sleutel- en slotenspecialist B. Bosman helpt

ARNHEM – Dé nachtmerrie van elke autobezitter: je auto zit dicht en de sleutel is zoek. Wat nu? In Arnhem en omgeving geen probleem. Want René Bosman van De sleutel- en slotenspecialist B. Bosman helpt je aan een nieuwe sleutel. Met in zijn auto het benodigde gereedschap, zodat de wagen niet hoeft te worden afgesleept, maar je ter plekke wordt geholpen!

René kent zijn vak; hij is reeds de derde generatie Bosman, die sinds 1947 in deze regio al heel wat sleutels en sloten heeft geleverd. Aan de Johan de Wittlaan 19 heeft Bosman alles in huis: van certificaat-, cilinder-, kluis- en baardsleutels tot aan de autosleutel toe. De klant kan thuis bezocht worden voor een gedegen advies en montage van sloten en sleutelproblemen. Zelfs kluizen kunnen worden geopend!

De autosleutel krijgt bij René steeds meer aandacht. Auto op slot en sleutel kwijt? Of alleen een kopie nodig? Ga naar Bosman de sleutel- en slotenspecialist. Die levert van vele merken de sleutel, zoals van nagenoeg de hele VW-groep, Renault, Ford, Citroën en Peugeot. Kom naar de zaak met de bewuste sleutel en informeer naar de mogelijkheden! Dat geldt ook voor de transpondersleutels. Bij afstandsbedieningen kan reparatie van de sleutel vaak al een (veel goedkopere) oplossing zijn! In de meeste gevallen is inschakelen van Bosman veel voordeliger dan een beroep doen op de dealer, die de auto afsleept. In de meeste gevallen repareert Bosman ter plekke!

B. Bosman de sleutel- en slotenspecialist, Johan de Wittlaan 19, Arnhem; 026 4421247; www.bosmansleutels.nl.