Afbeelding

Hoe kies je een goede

boxspring, die bij je past?

ARNHEM - Wist je dat meer dan de helft van de Nederlanders moeite heeft met slapen? Een goede nachtrust begint bij een perfect passend bed. Maar hoe weet je welk bed bij je eigen lichaamsprofiel past? Ontdek jouw unieke Slaap-DNA® bij Morgana Damminga én profiteer van de aanbieding tweede matras voor de halve prijs. Wat is jouw Slaap-DNA®?

Slaapspecialist Morgana Damminga is constant op zoek naar innovatieve middelen om een beter slaapcomfort te kunnen bieden. Op basis van de steeds verder groeiende innovatie en de resultaten van 300.000 mensen die de slaaptest reeds hebben gedaan, is het voor Morgana mogelijk om 365 dagen slaapgarantie af te geven. Bij Morgana Damminga in Arnhem kun je gratis jouw persoonlijke lichaamsprofiel laten meten. Door middel van een real-time meting wordt jouw eigen Slaap-DNA® bepaald. Tijdens een acht minuten durende slaaptest voegt het testbed zich naar jouw contouren en wordt het patroon van je unieke drukpunten in kaart gebracht.

Aan de hand van de resultaten van deze test, je persoonlijke voorkeuren én gewenste investering, stelt Morgana het bed samen dat past bij jou. Een investering die zich gegarandeerd terugbetaalt, want we slapen ongeveer een derde van ons leven. Tijdens de Wintersale tweede matras voor de halve prijs. Slaap Lekker! Maak een afspraak voor een gratis slaaptest bij Morgana Damminga of vraag de nieuwe catalogus aan vol tips en inspiratie.

Morgana Damminga, Venlosingel 21-1, Arnhem (woonboulevard Arnhem-Zuid); www.damminga.nl; 026 4425108.