Kampioenen met voorzitter en sponsor
Kampioenen met voorzitter en sponsor Foto:

Setash N5 volleybalkampioen

HUISSEN - Zaterdagochtend 16 december 8:15 uur. Op de parkeerplaats bij De Brink in Huissen maken zes volleyballers zich gespannen op voor de laatste twee wedstrijden van het seizoen. De locatie is sporthal De Helster in Elst en de tegenstanders zijn Tivoc uit Tiel en AVF Volar uit Arnhem.

Er staat veel op het spel want vandaag kan het kampioenschap worden behaald. Om 9:00 uur is de eerste opslag tegen Tivoc, de wedstrijd wordt met 4-0 gewonnen waarna ook Volar met 4-0 wordt verslagen. Met deze uitslagen is het Setash N5 team officieel kampioen geworden.
Na afloop vond de huldiging plaats door de nieuwe voorzitter van Setash, Gerrit Heskes, en kregen de spelers een leuke attentie van de sponsor Myphone uit Presikhaaf. Na het foto momentje met spelers, voorzitter en sponsor en met een promotie naar niveau 6 mag iedereen gaan genieten van een welverdiende kerstvakantie om in 2018 weer fris van start te gaan.
Ook een keer mee volleyballen? Bij Setash is er CMV, Cool Moves Volleybal. Spelenderwijs leren volleyballen vanaf 7 jaar, samen met leeftijdgenoten onder begeleiding van enthousiaste jeugdtrainers. Het is mogelijk om vier keer gratis mee te trainen in de sporthal De Brink in Huissen. Aanmelden kan via www.setash.nl.